středa 7. prosince 2011

Steampunk?..... Steampunk!

Jsem celkem unavená ale protože mi celý den vrtá hlavou tot téma musela jsem napsat svůj samozřejmě "velmi důležitý" názor na věc. S trochou smutku vzpomínám na dobu kdy jsem se vrhla na steampunk. Chtěla jsem mít všechno steampunk a představovala jsem si že když tam budou ozubená kolečka bude to to pravé. Naštěstí/bohužel mě to brzy přešlo a teď se mi ani nechce moc chodit na srazy dokud nebudu mít dobrý kostým. Jsem perfekcionista a tak než dokončím svůj korzet k plné spokojenosti bude mě to stát mnoho času a naprosto zničené ruce jak se znám. Přemýšlela jsem jestli je pro mě tento styl to pravé. Proč? Je to jen móda že.... ale po letech zkoušení stylů jsem zjistila že to co jsem hledala před léty a te´d znovu našla bude to pravé. Co je to Steampunk? Móda viktoriánské doby + Jules Vernovy knihy (zjednodušeně). Viktoriánskou módu miluju už dlouho mám řekněme i podobné názory (některé) na postavení ženy z té doby. Miluji ten nábytek vynálezy a všechno okolo toho. Chtěla bych mít krásný byt vybavený podobným nábytkem žádná moderna na to mě opravdu neužijete jsem děsná "konzerva". Každým dnem zjišťuji že víc a víc nesnáším "pozéry" narvu se do oblečení a budu "kůl". Prostě když už chcete dělat nějaký styl berte to vážně !!! Nevíte co je pro vás a experimentujete? Chovejte se k tomu stylu s pokorou někde je komunita které můžete udělat ostudu a vrhnout na ni špatné světlo. Děkuji za pozornost a na konec písnička která to vyjadřuje.
Ps: postupuji pomalu a s pokorou je mi jasné že jsem teprv na začátku než mě uvidíte neustále v šatech a s čajem neboť to je můj sen a má zatím schovaná přirozenost.

1 komentář:

  1. Do steampunku určitě jdi! Ten styl ti moc sluší a hlavně mi přijde, že ti opravdu sedí, prostě mi v něm přijdeš naprosto přirozená.

    OdpovědětVymazat