středa 13. června 2012

Inspirace Deathstars a šílené fanynky

Původní nápad si "pouze" vyzkoušet makeup na MoR se mi zvrhl..... Nejen, že jsem použila foto na profilovku, ale dovolila jsem si ho "postnout" na oficiální profil zpěváka z Deathstars. No a tím začalo mé poznání že jsem naprostá "lůzr" fanynka :D Asi do 5 minut si mě přidala do přítel nějaká slečna (myslím že má FB podplacený protože mi jinak žádosti chodí asi s hodinovým zpožděním O_o). A pak mě rovnou přidala do skupiny naprosto šílených fanynek onoho zpěváka. Pod každou jeho fotkou kterou někdo přidá je milion komentářů typu: oooouuuuuuuuuuuu !!!!!! yeeeeeeeeeees!!!!!! sexyyyyyyyyyy!!!!! (ehm na ukázku stačí :D) a pak další nepřeberné množství různých variací na téma jak je sexy, úžasný a jak ny něj budou čekat, milovat ho a jak je to jejich "master".  Ano i já některé fotky "lajkuju" a u některých se tvářím takto:
Ale tohle mi už přijde vážně moc. Hlavní vedoucí té skupiny co si mě přidala do přátel předevčírem "postla" na ofic profil toho zpěváka tohle:
Hi my Master !
I worship "Our god the drugs" bonus track in "Synthetic generation" album...
I would like to know, why you don't play this song during your concerts... ??
Many fans love this song, I think that it was a great dark-sexy moment !!!!
I can't wait to meet you again soon...
I Love You !! ♥
 On tam byl od té doby několikrát a kdo dostal "lajk" ? No jáááá a ne ona která je na každým jeho koncertu a má s ním milion fotek takže : 
 

2 komentáře:

  1. Tady ti to fakt sekne. O.o (i když danou celebritu absolutně neznám XD)

    OdpovědětVymazat
  2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zabilas tím posledním :DDDD

    OdpovědětVymazat